Sata handgereedschappen zijn onmisbaar voor hobbyist en professional

AutoComfort uit Zwijndrecht heeft gekozen voor SATA gereedschappen. In elke auto garage, waar vakmanschap en efficiëntie samenkomen, zijn goede kwaliteit (hand) gereedschappen van cruciaal belang. 

Goed gereedschap is het halve werk

Goed gereedschap vormt de basis van elke goed uitgeruste werkplaats. Of het nu gaat de basis gereedschappen zoals, steek-ringsleutels, imbussleutels, doppendozen of diagnose apparatuur. Om er voor te zorgen dat uw auto of motorfiets in perfecte conditie blijft is goed gereedschap heel belangrijk. 

...

Sata handgereedschappen zijn onmisbaar voor hobbyist en professional

Een heel simpel voorbeeld is het volgende, stel u draait een logischer wijze behoorlijk vast zittende cylinder kop bout los met een net niet perfect passende sleutel. De kop van de bout beschadigd en mogelijk krijgt u hem daarna helemaal niet meer los. Door middel van goed (passend) gereedschap worden dit soort problemen tot een minimum beperkt. 

Ook met het oog op veiligheid is goed gereedschap belangrijk

Wanneer u zelf bijvoorbeeld uw wielbouten los en vast moet draaien, bijvoorbeeld bij het wisselen van zomer naar wintervelgen, is een moment sleutel een onmisbaar stuk gereedschap. Het correct aantrekken van wielbouten met een momentsleutel is een belangrijk voor uw veiligheid. Een momentsleutel is speciaal ontworpen om de juiste hoeveelheid kracht op de wielbouten toe te passen. 

...

SATA levert professionele momentsleutels.

Bij het gebruik van een momentsleutel is het belangrijk om de specificaties van de fabrikant en het juiste draaimoment voor de betreffende wielbouten te volgen. Door nauwkeurig het voorgeschreven draaimoment toe te passen, minimaliseert u het risico op loskomende wielbouten. 

SATA-gereedschappen is marktleider op het gebied van handgereedschappen voor automotive en industriële monteurs. Met een sterk distributienetwerk in meer dan 50 landen en levenslange garantie vertrouwen professionals uit de automotive, productie, bouw, MRO, handelsdiensten en lucht- en ruimtevaart sector gereedschappen van SATA.