Riwax, het synoniem voor voertuigonderhoud

RIWAX Nederland werd in 1992 opgericht en heeft in een meer dan goede naam opgebouwd. Niet alleen door goede producten en een zeer adequaat levering systeem. Maar waarschijnlijk nog wel meer door het innovatieve Riwax Experience Center in Nijkerk.

Hier worden ook nieuwe en gebruikte auto’s gere-conditonieerd en is er een grote showroom met alle Riwax producten en concepten. Tenslotte worden in Nijkerk scholingen en trainingen gegeven in de RIWAX Academy!

...
...

Riwax, innovatief en gebruiksvriendelijk

Riwax levert innovatieve, gemakkelijk te gebruiken kwaliteitsproducten voor de verzorging van voertuigen. Het Riwax assortiment omvat reinigings- en onderhoudsproducten voor onder andere  auto’s, tweewielers en boten, zowel voor de professionele sector als voor privé-gebruik. Het uitgebreide gamma van vloeibare reinigers tot professionele polijstmachines zorgt ervoor dat de te onderhouden voertuigen hun waarde behouden.

Riwax, voor kwaliteit en effectiviteit

Riwax auto poets- en polijstmiddelen worden hoog gewaardeerd vanwege hun kwaliteit en effectiviteit bij het verbeteren van de uitstraling van auto's. Enkele voordelen en toepassingen zijn onder andere:

 • Diepe glans:
  Riwax-producten staan erom bekend een diepe glans te geven aan de lak van voertuigen, waardoor ze er als nieuw uitzien.
 • Polijsten:
  Deze middelen helpen bij het verwijderen van kleine krassen, oxidatie en andere onvolkomenheden op de lak van de auto.
 • Bescherming:
  Veel Riwax-producten bieden niet alleen een esthetische verbetering, maar dienen ook als beschermende laag tegen weersinvloeden, UV-straling en andere schadelijke elementen.
 • Makkelijk aan te brengen:
  Gebruikers waarderen vaak de gebruiksvriendelijkheid van Riwax-producten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangebracht met de hand of met polijstmachines.
 • Diverse toepassingen:
  Riwax biedt verschillende producten voor verschillende doeleinden, zoals grof polijsten, fijnpolijsten, waxen en sealen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende behoeften en lakcondities.

Voordat je een specifiek product gebruikt, is het echter altijd raadzaam om de productinformatie en instructies zorgvuldig te lezen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor jouw specifieke autolak en behoeften.