Axalta Coating Systems, wereldwijde leider op het gebied van coatings

Axalta Coating Systems is een wereldwijde leider op het gebied van coatings, die een breed scala aan industriële en autotoepassingen bedient. De geproduceerde hoogwaardige coatings worden gebruikt in sectoren zoals automotive, transport, architectuur en industrie. Met innovatieve technologieën streven ze ernaar duurzame oplossingen te bieden die niet alleen bescherming bieden, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

Axalta's toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot geavanceerde coatings die voldoen aan de eisen van moderne industrieën, en ze blijven streven naar vooruitgang in duurzaamheid en prestaties.

Axalta Coating Systems is ontstaan vanuit het Amerikaanse chemiebedrijf DuPont, dat in 1867 werd opgericht. In 1920 introduceerde DuPont de eerste commerciële autolak, genaamd Duco, en dit legde de basis voor hun latere betrokkenheid bij de coatingsindustrie.

...
...

Axalta Coating Systems, wereldwijde leider op het gebied van coatings

Axalta Coating Systems ontstond officieel in 2013 toen het afgesplitst werd van DuPont. Axalta werd een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige coatings voor diverse toepassingen waarbij de auto industrie een belangrijke rol speelt.

Sinds de start in 2013 heeft Axalta zich bewezen als een wereldwijde speler in de coatingsindustrie, met activiteiten in verschillende landen en een focus op innovatie. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde coatings die voldoen aan hoge kwaliteits eisen. Wat vooral belangrijk is dat Axalta er naar streeft om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. 

Meer informatie vind je op de Axalta website

Banden

Voor autobanden kunt u bij Auto Comfort terecht. Ook voor opslag van zomer- en winterbanden


Onderhoud

Hou uw auto in goede conditie door regelmatig onderhoud. Auto Comfort levert alle onderdelen.


Autolakken

Wij verkopen diverse merken autolak.
Onder andere Standox en Axalta coating.


Contact

Heeft u vragen over ons assortiment, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.