Met Motip producten is er “NOTHING YOU CAN’T FIX”

Heb je (reparatie)producten nodig voor je auto? Motip heeft alles wat je nodig hebt! Denk aan auto reparatielakken voor schadeherstel, verschillende speciale lakken voor tuning-effecten, diverse Car Care-producten, plamuren en zelfs underbody coating voor onderhoud en bescherming.

...

Motip is natuurlijk bekend door haar universele en speciale lakken.

Motip biedt een compleet assortiment aan lakken voor de behandeling onder andere kleine  auto schades. Van spuitplamuur en zinkreparatiespray tot RAL-lakken op acrylbasis, eloxalspray en bi-chromatage spray. Met een uitgebreid assortiment autolakken, plamuren, onderhoudsproducten en technische sprays heeft Motip alle oplossingen voor jou om je auto, machine, scooter of fiets te repareren.

...

Motip, al meer dan 60 jaar actief in (auto)lakken

Motip werd bijna 60 jaar geleden opgericht en produceert sindsdien hoogwaardige spuitbussen voor autoliefhebbers. In de loop der jaren zijn er andere segmenten bijgekomen, wat heeft geleid tot een nog breder scala aan oplossingen met Motip technische sprays. Motip is van plan om in de toekomst nog veel meer producten te introduceren.

...

Niet alleen autolakken in spuitbussen, maar ook…

Relatief nieuw in het producten programma, keramische pasta. Smeer onder meer remdelen, uitlaatdelen en andere verbindingen die aan hoge temperaturen worden blootgesteld met Motip keramische pasta.

Motip keramische pasta is een hoogwaardige montagepasta op basis van keramische deeltjes voor langdurige smering van sterk belaste oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge temperaturen en corrosieve invloeden, zoals remsystemen, remdelen, uitlaatdelen en verschillende flens- en (bout)verbindingen.

Motip keramische pasta vermindert wrijving van bewegende delen en biedt goede bescherming tegen corrosie.

...