Axalta Imron Marine: De nieuwe standaard voor Marine Coatings, jacht lakken! 

Voor de liefhebbers van jachten en ook voor professionele jachtenbouwers is er maar één naam die altijd boven komt als het om (af)lakken gaat, Axalta Imron Marine. Axalta Imron Marine staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties in de wereld van water(sport) gerelateerde coatings. Met een jarenlange roemrijke geschiedenis, heeft Axalta Imron Marine zich gevestigd als een toonaangevende leverancier op het gebied van hoogwaardige coatings, die blindelings wordt vertrouwd door jachtenbouwers en eigenaren over de hele wereld.

...

Permanente innovatie en (door)ontwikkeling

Aan de grondslag van het succes van Axalta Imron Marine ligt een continue streven naar verdere verbetering en duurzaamheid. De coatings worden ontwikkeld door middel van langdurig onderzoek en testen. Imron Marine coatings worden ontwikkeld om meest veeleisende omstandigheden het hoofd te kunnen bieden. Van zoutwatercorrosie tot UV-belichting, met behoud van langdurige bescherming en esthetische aantrekkingskracht.

...

Geavanceerde technologieën en superieure kwaliteit

Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van Imron Marine coatings is het gebruik van geavanceerde technologieën om superieure kwaliteit te kunnen leveren. Of het nu wordt toegepast op glasvezel, aluminium of stalen oppervlakken, Imron Marine coatings bieden een ongeëvenaarde weerstand tegen standaard slijtage, chemicaliën en weersinvloeden, met behoud van een prachtige afwerking, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Milieuvriendelijke materialen garanderen duurzaamheid

Axalta besteed ook erg veel aandacht aan duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen, streeft Axalta ernaar de milieueffecten te minimaliseren zonder concessies te doen aan prestaties of kwaliteit. Deze toewijding aan duurzaamheid maakt van Axalta een maatschappelijk verantwoordelijke marktleider.

Duurzame, veelzijdige coatings

Naast hun uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid bieden Imron Marine coatings ongeëvenaarde veelzijdigheid en aanpassingsopties. Met een breed scala aan kleuren, afwerkingen en applicatietechnieken beschikbaar, kunnen jachteigenaren en bouwers hun creativiteit de vrije loop laten en hun vaartuigen volledig naar eigen wens aanpassen.

Verder zorgt het uitgebreide ondersteuningsnetwerk van Axalta Imron Marine ervoor dat klanten de hulp en expertise krijgen die ze nodig hebben in elke fase van het coatingproces. Van productselectie en toepassing tot onderhoud en probleemoplossing, het team van experts van Axalta is toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde service en tevredenheid.

AutoComfort is officieel Axalta Imron Marine dealer, kom langs voor een gedegen advies.

...

Axalta ook voor race auto's

Axalta is uiteraard ook bekend door de lakken en coatings die zij maken voor auto’s en zijn in Amerika zelfs actief in de racerij.

In 2024 rijdt Byron trots zijn rondjes over de circuits is een Chevrolet Camaro ZL1 met een RAPTOR® TOUGH coating. RAPTOR® is een duurzame beschermende coating van Axalta, ontworpen om de zwaarste klimatologische omstandigheden te doorstaan en kan worden aangebracht op een breed scala aan items, waaronder vrachtwagenbedden, grasmaaiers, tuinmeubilair en meer.

Met 16 voorgemengde kleuren is het gemakkelijk om alles wat je wilt beschermen te personaliseren. RAPTOR® is verkrijgbaar bij lokale verfdistributeurs, auto-onderdelenwinkels en online retailers.

...